Over ons

Wat we doen

Jobatlas is een zoekmachine voor vacatures, speciaal ontwikkeld om de online vacatures eenvoudiger te vinden. Het brengt de massa vacatures samen in één grote database. In deze database zitten zowel vacatures van de job boards, uitzendbureaus en grote recruiters. Door middel van onze gemakkelijk te gebruiken interface kan men deze database eenvoudig doorzoeken, zonder naar elke site afzonderlijk te moeten navigeren. De vacatures zelf worden niet opgeslagen bij Jobatlas, de gebruikers worden doorverwezen naar de oorspronkelijke pagina met de vacature. In essentie indexeert Jobatlas de sites met vacatures op het internet en handelt als verkeersleider naar deze sites.
Het wereldwijde Jobatlas netwerk spreidt zich reeds uit over meer dan 90 landen, met de interface beschikbaar in 28 verschillende talen.

Onze technologie

Jobatlas gebruikt intelligente software op een netwerkcluster van servers die het volledige internet afspeuren en joblijsten proberen te herkennen. Dit kunnen bedrijfwebsites zijn die één of twee jobs aanbieden. Maar dit kunnen ook grotere gespecialiseerde jobwebsites zijn met een lijst van honderden tot duizenden jobs. Deze lijsten worden regelmatig opnieuw gescand en geïndexeerd. Deze database kan de gebruiker eenvoudig doorzoeken door trefwoorden in te geven.
Dagelijks worden er al ruim 60.000 sites geïndexeerd.

Hoe ons te contacteren

Als u vragen of suggesties heeft, kunt u ons altijd contacteren